EVLENİYORUM 👰🏼❤️🤵🏻





Herkese merhaba
Kısa bir molanın ardından yine yeniden bloğumdayım. Aslında bloğa mola desem daha doğru olur çünkü bu yaz olacak olan düğünüm için düğün hazırlıkları içerisindeyim oradan oraya kuş misaliyim bu aralar, mola falan hak getire yani. Yuva kurmanın zorluklarını çok kez duymuştum evlenenlerden ama hem okuyup hem düğün işleriyle ilgilenmek bunu biraz daha zorlaştırdı diyebilirim. 
 
Yorucu bir süreç olduğu aşikar fakat işin gerçeği bu anların tatlı telaşlar olduğunu düşünüp ve bunun senelerdir hayalini kurup sevdiğin değer verdiğin insan ile kararlar alıp ortak yaşam alanını beraber kurmak yorucu kısmını unutturuyor. Kuş misali dedim ya gerçekten de öyle İstanbul İzmir arası kuş misali kanatlanıyorum. İlerleyen günlerde bu kuş daha farklı şehirlere kanat çırpacak. Bu süreçte anladım ki en önemlisi her iki aileninde bizlere karışmayıp kararlarımıza saygı duyup özgür bırakmasıymış. Hepsine bir kez daha teşekkür ederim.


Bende ki gündem 5-6 ay daha düğün teması, organizatörler, ev eşyaları, iç mimar, kına, balayı, fotoğrafçı ve gelinlik olacak ama olsun şikâyetçi değilim. Aklımda değişik fikirler var umarım hepsini yapacak vakit bulabilirim. Sizin de farklı önerileriniz olursa benimle paylaşın lütfen. Örneğin: Balayı konusunda yurt dışı deneyimleriniz? Eşya seçimi? Sizin çalıştığınız firmalar? Gelinlik seçimi, müzikler vs. 


İnstagramdan DM atabilir ya da buraya yorum bırakabilirsiniz…

İnstagram: @ruhumunsoylemleri



Sevgiler…

Yorumlar

Yorum Gönder

Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim ..